Log ind som
Log ind som
Tilmeld som
Tilmeld som

Vil du levere
frokost til lokale
virksomheder?

Udvid din Kundegruppe
til frokost

Ønsker du flere kunder omkring frokost? Så bliv en del af Easy Lunch, som forbinder lokale virksomheder med lokale spisesteder.

Virksomhedernes ansatte får således mulighed for at bestille præcis den frokost de ønsker fra lokalområdet – og du får højere omsætning

Så nemt er det

Step 1

Opret dig hos Easy Lunch

Step 2

Vi markedsfører dig hos lokale virksomheder

Step 3

Du modtager flere ordrer

Sådan
fungerer det

Kunder ansøger hos dig

Når du først er oprettet hos Easy Lunch kan lokale virksomheder ansøge om at blive en del af din frokostordning.

Du accepterer selv kunderne

Du kan selv vælge hvem du accepterer og ikke accepterer. Du kan ligeledes vælge om nogle skal have lov at købe på regning, eller om de skal betale ved bestilling.

Kontroller selv din produktion

Du sætter også selv tidspunktet for hvornår virksomhedernes medarbejdere skal have foretaget deres bestilling for at du kan nå at lave den.

Bestillingerne kommer til dig

Hos virksomhederne får de ansatte hver deres log in, og de kan derfor i ro og mag bestille præcis det de ønsker til en samlet afhentning på et tidspunkt du allerede kender.

Ofte stillede
spørgsmål

Ring til os på 29930747 eller skriv dig op i vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt og får dig oprettet.

Easylunch laver markedsføring i lokalområdet for dig, og du kan selv uddele flyers til lokale virksomheder for at få flere kunder.

Du bestemmer et tidspunkt hvor virksomhederne kan bestille frem til. Efter dette tidspunkt lukkes systemet for bestilling, og du modtager en samlet oversigt (produktionsliste) over hvem der har bestilt hvad.
Det koster 5 kr. pr. måltid du sælger gennem Easylunch.

Vil du høre mere om Easy
Lunch? Eller skal du bare
oprettes og i gang?

Kontakt os herunder, og vi vender retur med det samme